avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cu litigiu notat in Cartea Funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cu litigiu notat in Cartea Funciara

Buna ziua,

In cazul in care am notat litigiul avand ca obiect iesirea din indiviziune , partaj imobil casa de locuit intre reclamant ...., si paratii......, mai exista posibilitatea ca unul dintre paratii sa-si instraineze cota de 1/2 din imobil?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:50, 10 Martie 2015
Se poate in principiu instraina, insa nu stiu cine va cumpara in aceste conditii...
Se poate vinde,dar cumparatorul va prelua cu notarea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate CristacheM CristacheM Daca partenerul meu,mi-a vandut in urma cu cativa ani jumatate din apartamentul in care loculuim(la notar,act vanzare-cumparare)si convietuirea noastra nu mai ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune alemeraa alemeraa Buna seara In anul 1968 bunicul meu impreuna cu o alta ruda au cumparat impreuna un teren si o casa avand fiecare o cota de 1/2. Dupa decesul bunicilor s-a ... (vezi toată discuția)
Poate fi vandut un imobil daca este notat cu litigiu la ocpi ?? unsufletzel unsufletzel Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un apartament notat cu litigiu la OCPI poate fi vandut fara sa existe vreo hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)