avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perchezitie locuinta pentru motorina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perchezitie locuinta pentru motorina

Buna ziua, ce se intampla cu ''cumparatorul'' daca motorina provine din furt? Iar ''cumparatorul'' declara tot ce stie despre cel care a furat. Perchezitia a fost cu mandat. Si s-a gasit motorina care provenea dintr-un furt.
Posibil sa fie cercetat pentru tăinuire şi complicitate la furt calificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o marfa care mai apoi s-a dovedit a fi furata.ce se poate intampla? george 5 george 5 Acum 7 luni am cumparat de la cineva niste plasa de sarma.Cel in cauza s-a descoperit ca o avea sustrasa de la o oarecare inteprindere.A fost ridicata de ... (vezi toată discuția)
Perchezitie si confiscare de materiale nelu33 nelu33 politia a venit cu mandat de perchezitie si a confiscat materialele neavind acte de provenienta, am dat declaratie de unde proveneau, ce risc am fiindca le-au ... (vezi toată discuția)
Am primit o citatie de la parchet-cum sa procedez? mihai1987 mihai1987 Buna ziua! Am primit o citatie la procuratura iar azi i-am dat curs si m-am trezit cu citez din procesul verbal `invinuit pentru savarsirea infractiunilor de ... (vezi toată discuția)