avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CNP eronat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CNP eronat

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
-un angajat a avut un CNP, pe anul nasterii 1957, cand a schimbat CI, a tebuit sa schimbe ertifiatul de nastere; a primit noul certificat cu anul nasterii 1958, dupa cum sustine fiind anul corect, implicit alt CNP;
-cum rezolv problema cu vechimea in munca , asigurarea de sanatate,etc, pentru ca toat apar pe CNP ul vechi.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 11 Martie 2015
Are un document din care sa reiasa ca a avut un CNP eronat ?
Fostul act de identitate, certificat de casatorie
Ma gandeam la un document emis de institutiile competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresita ziua nasterii ghici_2013 ghici_2013 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,cu niste sfaturi pentru a rezolva urmatoarea situatie: In urma schimbarii certificatului de nastere(avea unele ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere gresit dor_42 dor_42 Buna ziua, La 47 de ani si am descoperit ca data nasterii din certificatul meu este gresita.Drept urmare toate diplomele mele sunt gresite si evident am ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere vechi fara cnp mihai_ursu mihai_ursu Buna ziua, mama mea are un certificat de nastere emis in 1953, nu are trecut CNP-ul pe certificat, acum i-a expirat buletinul de identitate si trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)