avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autorizare activitate pe punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autorizare activitate pe punct de lucru

Buna ziua,
Detin o firma de servicii de telecomunicatii in Bucuresti (sector 2) dar imi desfasor activitatea si in Chitila
Pot emite facturi din Bucuresti pentru clientii din Chitila fara a avea un punct de lucru acolo?
Posibil sa fiu amendat?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: pustiull , utilizator 14:10, 28 Aprilie 2015
Trebuie sa va deschideti punct de lucru in Chitila.
Buna ziua,
In chitila am doar 30 de abonati
In respectiva locatie din Chitila , socrii nu au act de proprietate si de aceea nu imi pot deschide punct de lucru
La ce risc ma supun daca nu imi deschid punct de lucru in locatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - desfasurarea activitatii TudorS24 TudorS24 Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online insa nu am prea multa experienta in deschiderea unei societati comerciale si functionarea ei. Situatia: As ... (vezi toată discuția)
Informatie abonament ContSters463958 ContSters463958 Buna ziua, Sunt tehnician la o companie de telecomunicatii si am nevoie de o informatie. o abonata a facut o comanda incheiata la distanta prin telefon prin ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare fond de comert bogdanmihai bogdanmihai Am o problema. Am semnat un astfel de contract dar care are o dilema si anume: punctul 5.1.2 spune ca plata se va face cand voi trece contractele pe firma lor ... (vezi toată discuția)