avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Autorizare activitate pe punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Autorizare activitate pe punct de lucru

Buna ziua,
Detin o firma de servicii de telecomunicatii in Bucuresti (sector 2) dar imi desfasor activitatea si in Chitila
Pot emite facturi din Bucuresti pentru clientii din Chitila fara a avea un punct de lucru acolo?
Posibil sa fiu amendat?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: pustiull , utilizator 14:10, 28 Aprilie 2015
Trebuie sa va deschideti punct de lucru in Chitila.
Buna ziua,
In chitila am doar 30 de abonati
In respectiva locatie din Chitila , socrii nu au act de proprietate si de aceea nu imi pot deschide punct de lucru
La ce risc ma supun daca nu imi deschid punct de lucru in locatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online - desfasurarea activitatii TudorS24 TudorS24 Buna ziua, Doresc sa deschid un magazin online insa nu am prea multa experienta in deschiderea unei societati comerciale si functionarea ei. Situatia: As ... (vezi toată discuția)
Informatie abonament ContSters463958 ContSters463958 Buna ziua, Sunt tehnician la o companie de telecomunicatii si am nevoie de o informatie. o abonata a facut o comanda incheiata la distanta prin telefon prin ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare fond de comert bogdanmihai bogdanmihai Am o problema. Am semnat un astfel de contract dar care are o dilema si anume: punctul 5.1.2 spune ca plata se va face cand voi trece contractele pe firma lor ... (vezi toată discuția)