avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... COMPORTAMENT FEMEIE DIVORTATA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

COMPORTAMENT FEMEIE DIVORTATA

Luna trecuta am platit in avans pensia intretinere pe 2 ani de zile in valoare de 84 mil iar fosta sotie se plange ca nu ii ajung banii si procedeaza la santaj emotional cu vizita copilului. cum caracterizati acest comportament?
Ramane cat se poate de valida intrebarea de ce ati platit in avans pe 2 ani.
Stimate dnule Cristi "indemnul" de a cere schimbarea domiciliului de la mama la tata il faceti asumand ca utilizatorul va face economie, in sensul ca intretinerea minorului il va costa mai putin de 350 lei cat plateste in prezent? sau il faceti cu gandul la un santaj emotional? Intrebarea mea vine mai ales din folosirea cuvantului "sugerati".
La fel ii pot spune si eu stimatei doamne sa stea linistita ca nu i se va schimba domiciliul copilului!
Stimata doamna proastasatului, am asumat ca utilizatorul spune chestii reale (altfel si-ar fura singur caciula intreband aici dupa ce a furnizat informatii eronate), iar daca mama copilului a terminat deja banii primiti in avans pe 2 ani si cere din nou tatalui, utilizatorul e indreptatit sa ceara schimbarea domiciliului minorului la el:

1. pt ca mama nu stie chivernisi banii
2. pt ca utilizatorul nostru pare interesat de micut achitand pensia in avans pe asa termen mare
3. in varianta in care mama incearca "sa-l ia de fraier" cum s-a exprimat utilizatorul, ar prinde bine sa-i "sugereze" asta, poate-i trec mamei ifosele.
4. nu ma gandeam deloc la partea cu "economisirea", un copil se intretine cu mult mai mult decat 350 Ron (cresc singura 2 copii adolescenti cu pensie de 175 Ron lunar din partea tatalui, restant de 3 ani) dar poate supravietui in caz de nevoie si doar cu atat, depinde de posibilitati, totul e sa stii dramui bine banutii. Nu avem de unde stii ca utilizatorul nostru nu ii cumpara micutului si alte cele pe langa pensia achitata deja si poate chiar ii pasa de copilul lui.
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2015
Cris1971, utilizator
am vandut masina bun comun iar jumatate i-am trimis partea ei iar cealalta jumatate sub forma de pensie intretinere. dar culmea ca dupa o luna se plange ca nu are bani sa plateasca alte cheltuieli desii salariul ei este de 3000 ron iar eu castig 1000 ron..si platesc si chirie unde stau pe deasupra. am platit pe 2 ani in avans sa imi fie mai usor si mie cu cheltuielile iar ea avea nevoie sa cumpere o masina pentru a transporta copilul la cresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat obiecte in afara pensiei alimentare andreiionel andreiionel Fosta m-a rugat sa ii cumpar copilului o tricicleta in valoare de 350 lei. eu ii platesc pensia alimentara pe card si deja am platit 1 an ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fosta sotie - promisiune neonorata neversaynever neversaynever buna ziua,sa ma scuzati va rog ptr ca scriu ptr prima data.am divortat de sotie acum 2 ani,din casatorie rezultind un copil care are 12 ani acum.Problema este ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie de întreținere stabilită prin înțelegere, fără hotărâre judecătorească, în luna de vacanță. care pot fi consecințele legale în această situație? CostinIancu CostinIancu Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: acum opt ani, in urma unei relatii de concubinaj (nu am fost casatoriti) am devenit parinte. Dar la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)