avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna seara,
Va prezint urmatoarea speta pe scurt ;X si Y sunt coproprietarii unui apartament( cote egale). Din cauza datoriilor, lui X i s-a pus poprire si va fii executat silit.Respectivul nu are venituri sau alte bunuri.
Ce trebuie sa faca Y pentru a-si proteja cota ce-i revine din apartament.?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri...
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:29, 12 Martie 2015
Sa faca actiune in instanta pentru incetarea starii de indiviziune si contestatie la executare, daca mai este in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor fara venituri Gilia_stud Gilia_stud Buna seara, Am o speta care mie mi se pare incurcata si, cu bunavointa dumneavoastra, poate reusesc sa ii gasesc o rezolvare cat mai avantajoasa pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)
Certificatul de moștenitor și partajul. ce trebuie făcut în continuare pentru ca fiecare să devina proprietar pe ceea ce a dobândit și să se lămurească cine, ce are de fapt? Florentina Vladut Florentina Vladut S-a realizat succesiunea la notar dupa bunicul meu, bunica fiind in viata si avand doi copii.Bunica a renuntat la succesiune pentru ca totul sa ramana copiilor ... (vezi toată discuția)