avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare!

sanatate tuturor!Am cumparat o masina acu 2 luni ,iar acum vreau s-o inmatriculez pe mine ,problema este ca,briful nemtesc este intre neamt si vanzatorul de la care am luat masina(al voi numi x),problema este ca cei de la inmatriculari ami cer fiscalul de la x,itrebarea este cum s-o inmatriculez fara sa mai cer fiscal de la x?cineva ami spunea sa fac o declaratie la notar cum ca x a fost doar soferul meu.voi ce ma sfatuiti?si a doua intrebare este cum sa scot o masina de pe numele meu de la primarie?si ultime intrebare acum in 2015 se mai poate recupere taxa de prima inmatriculare platita acum 1 luna?multumesc si va doresc sanatate.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
maxsilviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:21, 11 Martie 2015
1-Procedura nationala prevede ca la incheierea formalitatilor de achizitie bun mobil vanzatorul sa puna la dispozitie certificat fiscal care atesta situatia fiscala a vanzatorului,
daca acesta se inregistreaza cu eventuale debite in evidenta
2-Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Proprietarul unui bun mobil poate solicita autoritatii fiscale radierea bunului din evidenta fiscala pentru n motive,inclusiv pe propria raspundere
Dvs ce motiv invocati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina Narcis1996 Narcis1996 Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat o masina din Bucuresti. Masina a fost cumparata in leasing iar apoi a fost trecuta pr persoana fizica. Leasing-ule ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina din germania BogdanZP BogdanZP Buna ziua! Locuiesc de 2 luni in germania, legal cu mutatie, si am cumparat o masina de aici. Am cumparat-o de la un neamt, dar fara contract de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)