avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

Va salut din nou!Se poate face recurs la un litigiu de munca in 10 zile de la comunicare..sunt 10 zile calendaristice sau lucratoare?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:13, 20 Iunie 2009
Nu se supara asa usor domnul moderator :giggle:
razvandicu a scris:

Va salut din nou!Se poate face recurs la un litigiu de munca in 10 zile de la comunicare..sunt 10 zile calendaristice sau lucratoare?

Nu sunt nici calendaristice, nici lucratoare. Sunt zile libere si nu se numara sarind peste zilele nelucratoare. :banned:

Exemplu: daca ati primit comunicarea hotararii judecatoresti ieri, 19.06.2009, ultima zi in care puteti depune recursul este 30.06.2009.

Doamnelor, moderatorul avea dreptate, chiar daca era singur si barbat! :acute:

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de la comunicare anniela anniela Intr-un dosar civil s-a dat solutia \"......\" cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare. Aceste 15 zile sunt zile lucratoare sau zile calendaristice ? (vezi toată discuția)
Cum curge termenul pe zile? Ramona24 Ramona24 Am primit in data de 11 un plic de la instanta prin care trebuie completata documentatia in termen de [b]maxim 5 zil[/b]e de la comunicare-asa scrie in ... (vezi toată discuția)
Tr. de 45 zile prev. de c.proc. fisc. e pe zile calendaristice sau lucratoare Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa ma lamureasca: Conf. art. 70 din Ordonanta 90 din 2003 (Codul de procedura fiscala), cererile depuse de ... (vezi toată discuția)