avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri in concediul crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri in concediul crestere copil

Cunosc modificarile aduse OG 111/2013, doresc sa stiu cum pot sa realizez veniturile (in limita a 6 ISR) ? La ce se refera VENITURILE SUPUSE IMPOZITULUI PE VENIT?
Mai exact, daca CIM este suspendat, se poare re-activa cumva?
Sau se poate numai sub alta forma gen contract conventie civila?
Am nevoie sa figurez din nou ca si angajata/colaboratoare in firma, pentru proiect european dar nu as vrea sa renunt la indemnizatie.

Am sunat la agentia pentru plati si inspectie sociala si mi-au spus ca nu se poate. Cam atat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 12 Martie 2015
Legea nu reglementeaza mai mult cu privire la locul de unde se pot realiza venituri supuse impozitului pe venit pe durata CCC si nici nu s-au adoptat noi norme de aplicare a OUG nr. 111/2010 care sa expliciteze ce a prevazut noile modificari.

Eu sunt de parere ca se pot realiza venituri atat in afara locului de munca de unde ati intrat in CCC , cat si in interiorul acestuia, potrivit principiului de drept unde legea nu distinge, nici interpretul nu trebuie sa distinga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte venituri in cic ramiha ramiha Buna ziua, Va rog lamuriti-ma si pe mine: se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele situatii: - in timpul CIC, incasez ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in perioada crestere copil confidential confidential La multi ani! Buna ziua, In data de 21 Decembrie 2014 mi s-a suspendat contractul de munca pentru concediul ingrijire copil in urmatorii 2ani. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala mame 2014 ksandra33 ksandra33 Buna ziua! Au aparut normele metodologice sau instructiunile pentru legea amnistiei fiscale pentru mame? Daca se modifica ordonanta care da dreptul mamelor sa ... (vezi toată discuția)