avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma

Am vandut firma mea altei firme. Au schimbat numele firmei.
Printr-un artificiu al lor apar in firma ca asociat si inca ei sunt pe adresa mea de sediu social, au pus chiar numarul meu de telefon. Asta deoarece inca nu au fost la registru sa o inregistreze. Am aflat aceste informatii de la registrul comertului.
Va rog sa-mi spuneti ce pasi sa urmez ca acesti oameni sa inregistreze firma la registrul comertului si eu sa nu mai apar pe nicaieri.
Cel mai recent răspuns: ciucur , utilizator 17:46, 12 Martie 2015
cum ati vandut firma???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum completez aceste acte necesare infiintarii unui srl ? ochiumagic ochiumagic Am o nedumerire: vreau sa infiintez o noua firma si printre altele as vrea sa am actele pregatite cand merg la ghiseu. Insa vad ca pe fisa cu specimen de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat. hellios hellios Buna ziua, Acum 2 luni am vandut o firma care isi avea sediul social in apartamentul proprietat personala, printr-un contract de comodat. In momentul ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)