avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Preschimbare diploma conform cod COR nou
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Preschimbare diploma conform cod COR nou

Buna ziua,

In anul 2008 am obtinut o diploma in urma unui curs de perfectionare, conforma cod COR 313210 - tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video si monitorizare, control acces si comunicatii.
Incepand cu data de 31.12.2011, conform modificarilor standardului ocupational, noul cod COR este 352130 - tehnician pentru sisteme de detectie, supraveghere video si control acces.

Intrebarea mea este:
In urma unei solicitari exprese din partea mea, emitentul acestei diplome are obligatia de a mi-o preschimba diploma conform noului cod COR?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 14 Martie 2015
Nu are nico obligatie in acest caz. La data absolvirii acelui curs era in vigoare un anumit COR si nu cel in baza caruia doriti schimbarea diplomei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere video Andreea296 Andreea296 Buna ziua, am si eu urmatoare situatie, am citit pe internet despre ea, dar parerile sunt impartite. Asadar, sunt persoana fizica care doreste sa monteze ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma absolvire curs Vulturudac Vulturudac buna ziua,am urmat un curs specializare tehnician sisteme detectie,supraveghere video si control acces la o firma din orasul in care domiciliez si am trecut ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Daniel.chircu Daniel.chircu Doresc deschiderea unei firme care se ocupa de montarea si intretinerea sistemelor de supraveghere video. Pentru acest lucru inafara faptului ca trebuie facut ... (vezi toată discuția)