avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz eliberare diploma absolvire curs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz eliberare diploma absolvire curs

buna ziua,am urmat un curs specializare tehnician sisteme detectie,supraveghere video si control acces la o firma din orasul in care domiciliez si am trecut examenul de absolvire.
firma refuza sa mi elibereze diloma de absolvire curs pe motiv stare urgenta si apoi stare alerta ,zic ei ca numai dupa incheierea starii de alerta se pune problema de eliberare diploma,ca acum nu le dau nici lor diplome ,sa le poata completa.
Daca starile astea de alerta se prelungesc pana la anul,eu ce fac?cum ma angajez?mi au eliberat o adeverinta prin mail,scanata,,pe care de abia se vede stampila si semnatura.
va rog sfat cum pot sa verific daca e adevarat ce sustin ei si daca mint,cum sa i oblig sa elibereze diploma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 8 Iulie 2020
Depuneri o sesizare la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare diploma conform cod cor nou Octav_ Octav_ Buna ziua, In anul 2008 am obtinut o diploma in urma unui curs de perfectionare, conforma cod COR 313210 - tehnician pentru sisteme de detectie, ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Daniel.chircu Daniel.chircu Doresc deschiderea unei firme care se ocupa de montarea si intretinerea sistemelor de supraveghere video. Pentru acest lucru inafara faptului ca trebuie facut ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere video Andreea296 Andreea296 Buna ziua, am si eu urmatoare situatie, am citit pe internet despre ea, dar parerile sunt impartite. Asadar, sunt persoana fizica care doreste sa monteze ... (vezi toată discuția)