avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Promisiune neonorata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Promisiune neonorata

Buna ziua.
Am si eu o intrebare.
Problema mea pe scurt este urmatoarea:

Am vandut in luna noiembrie un convector vechi, pe baza de gaz, dar in buna stare de functionare, arata ca nou la un pret 350 ron, in timp ce unul nou asemanator se gaseste in magazine cu 1200-1600 lei.

Nu am facut acte (factura, chitanta), am vandut la 2 soti, si am avut un martor (un prieten de-al tatalui meu). Am primit din toata suma doar 200 lei. Apoi in luna decembrie 2014 am primit in cont pe card 50 lei , iar in luna ianuarie inca 50 lei .
De atunci sun mereu purtat cu vorba ca voi primi si restul de bani.
Cand am intrebat mi s-a spus ca convectorul functioneaza bine, ca sunt multumiti de convector, dar numai ca nu mai au bani.
Imi este greu sa cred asta deoarece amandoi au serviciu.
Inca din luna ianuarie mi se spune la telefon sa revin saptamana viitoare.dar saptamana viitoare primesc acelasi raspuns

Ce as putea face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 14 Martie 2015
Nu prea aveti ce sa faceti daca nu ati semnat nicio chitanta de mana.
Dar daca as face o plangere la Politie? pana la urma a fost un martor
Nu mai au 50 de lei ? Sa va dea obiectul inapoi daca nu mai au bani. II puteti ameninta ca va duceti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri legale laura38038 laura38038 Buna ziua. In anul 2016 am cunoscut un baiat, am iesit o perioada dupa care nu am mai vorbit. Anul asta in februarie am reluat legatura si am inceput sa iesim. ... (vezi toată discuția)
Returnare bani cuiva care a cumparat un telefon de la mine AlexandruGeorge1983 AlexandruGeorge1983 Buna ziua ! Anul trecut am cumparat de la o firma online un smartphone in valoare de 1600 lei ! La caetva luni l-am vandut cuiva cu suma 1200 lei si i-am dat ... (vezi toată discuția)
Refuz parasire locuinta pmanole pmanole Buna ziua, Am o persoana caruia i-am dat sa aiba grija de o garsoniera...aceasta fiind in alta localitate fata de cea de domiciliu. Problema e urmatoarea: ... (vezi toată discuția)