avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legal - obligatie expunere nume societate la sediul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legal - obligatie expunere nume societate la sediul social

Buna ziua, am deschis recent un srl, sunt vanzator ambulant intrebarea mea este daca la sediul social sunt obligat sa mi expun numele societatii .

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:36, 13 Martie 2015
Trebuie sa expuneti CUI-ul. Nu neaparat firma cu numele societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru cu cui diferit de societatea "mama" ?! Lari Paduraru Lari Paduraru Buna ziua Este normal ca un punct de lucru al unei societati sa aiba CUI diferit? Punctul de lucru este deschis in alt judet decat judetul in care are sediul ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social LauraIoanaC LauraIoanaC Buna ziua! Apelez si eu la membrii sufletisti ai comunitatii avocatnet pentru cateva raspunsuri pe care nu reusesc sa le gasesc nicaieri. Am infiintat ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament inchiriat - riscuri si cheltuieli. bogdanstamate bogdanstamate Buna ziua, Detin un apartament pentru care am facut contract de comodat cu o societate comerciala (RENT SRL) care imi apartine si pe care il inchiriez prin ... (vezi toată discuția)