avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai pot depune probe dupa ce dosarul a ramas in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai pot depune probe dupa ce dosarul a ramas in pronuntare?

la primul termen de judecată, înainte să depun dovezile în susţinerea prejudiciului.
la cererea mea judeătorul a amânat pronunţarea cu o săptămână, permiţându-mi să depun concluzii scrise. ( este vorba despre un dosar în care cer despăgubiri unei primării care nu aplică o sentinţă definitivă dată în 2010 deşi am somat-o din şase'n şase luni de atunci !! )

mai pot depune documentele respective o dată cu acestea ?
( dovezile în susţinerea prejudiciului )

vă mulţumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2015
GardieniiRevolutiei89, utilizator
Cel mai recent răspuns: GardieniiRevolutiei89 , utilizator 15:38, 13 Martie 2015
Poate la ultimul termen de judecata v-a amanat pronuntarea. Din moment ce s-au incheiat dezbaterile si cauza a ramas in pronuntare, nu mai puteti administra probe. Puteti depune doar concluzii scrise.
a fost primul termen, şi ultimul
neavând studii juridice nu am ştiut că trebuie să cer administrarea probelor, eventual o amânare iar judecătorul, după ce mi-a ascultat argumentele a spus: în pronunţare.
atunci am realizat ce se întâmplă şi am cerut să amâne pronunţarea pentru a depune concluzii. dilema mea este dacă, pentru a susţine concluziile cu probe, le mai pot depune odată cu acestea ( concluziile ) ?
mulţumesc anticipat
puteti depune, dar daca nu se repune cauza pe rol nu se va tine cont de ele. daca sunt esentiale aveti sansa sa se repuna pe rol.
lukacs a scris:

puteti depune, dar daca nu se repune cauza pe rol nu se va tine cont de ele. daca sunt esentiale aveti sansa sa se repuna pe rol.


din păcate sunt esenţiale.
spuneţi-mi vă rog dacă pot să cer repunerea cauzei pe rol în loc să depun concluzii ? ( eventual şi concluzii şi repunerea pe rol ! )
oricum vă mulţumesc pentru răspunsul de mai sus :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare paul99 paul99 Va rog puteti sa imi spune-ti din ce motive sa poate amana pronuntarea intrun proces penal? si daca este posibil pana la termenul afisat sa mai administrez ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise- posibilitate depunere inscris nou lonita lonita Buna ziua. Doresc sa stiu daca la concluziile scrise pe care le depun in instanta pot anexa un inscris, sau care este forma prin care sa pot prezenta un ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent ! ajutati-ma ! oanaportar oanaportar La ultimul termen de judecata, judecatorul a anuntat partile ca astazi, la ora 14.00, se va da Pronuntarea in Dosar. Pot sa mai depun Precizari privind ... (vezi toată discuția)