avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Masina second hand trecuta la cheltuieli deductibile ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Masina second hand trecuta la cheltuieli deductibile la PFA?

Buna ziua,
Revin cu o noua intrebare pentru al carei raspuns va multumesc anticipat. Am achizitionat o masina second hand din Germania , absolut necesara pentru desfasurarea activitatii pe care doresc sa o desfasor ca PFA. Intrebarea mea este daca poate fi trecuta la cheltuieli deductibile. Pretul este 700 euro. Multumesc pentru ajutor si timpul alocat.
Cel mai recent răspuns: petrutiusonia , utilizator 21:14, 14 Martie 2015
Daca e cumparata de catre PFA si doar prin amortizare conf L15/1994 republicata.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli pfa dupa actualizarea art. 48 bogdan_alex bogdan_alex Buna ziua, am si eu o mare nelamurire cu acest art. 48 din codul fiscal. Din cate am inteles deducerea combustibilului nu mai poate fi facuta de un PFA dar ... (vezi toată discuția)
Achizitie autotractor germania adrlani adrlani Buna ziua, am o societate care este plătitoare de TVA și urmează sa primesc certificatul pentru Registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Avantaje/dezavantaje masina pe pfa DragosO DragosO Buna ziua, Detin un PFA impozitat in sistem real si doresc sa achizitionez o masina in jurul valorii a 5000 euro. Auzind tot felul de pareri pro si contra ... (vezi toată discuția)