avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notar

buna ziua,as dori sa stiu cum se calculeaza onorariul la notar (eu sunt cumparator)pentru un teren intravilan,fara utilitati .(pentru 4500lei mi-a perceput onorariu de 630lei cu tva si o taxa de publicitate de 60lei),multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2015
piticaalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:32, 16 Martie 2015
Mai jos aveti niste programe de calcul, in genul calculatoarelor timbrului de mediu pt. autovehicule
[ link extern ]
[ link extern ]

Si ce prevede codul fiscal la art. 77
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale elle-elle elle-elle vreau sa cumpar apartament prin programul prima casa. Cine suporta cheltuielile la notar pentru contractul final de vanzare-cumparare?Ce suma platesc eu ca si ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu ilione ilione Daca am in vedere deschiderea unei firme de transport, care ar trebui sa fie ordinea pentru a plati o taxa cat mai mica? Infiintarea firmei si apoi cumpararea ... (vezi toată discuția)
Tva nerezident in cazul taxei arbitrale Bellatrix Bellatrix Se aplica TVA la taxa administrativa + onorariu arbitral percepute de Curtea de Arbitraj International din Bucuresti in cazul in care reclamantul este rezident ... (vezi toată discuția)