avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Metode aplicate de firma de recuperari -hartuire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Metode aplicate de firma de recuperari -hartuire

Buna ziua ! Ma numesc Draganescu Florin si ceea ce ma facut sa apelez la ajutorul dumneavoastra este urmatoarea situatie : Datorita unor probleme familiale deosebite , avand rata la BCR la un moment dat nu am mai putut tine ratele in frau , astfel ca nu dupa mult timp dosarul meu a fost vandut firmei de recuperare EOS KSI . Rata de rambursat stabilita cu acesta firma este de 300 lei lunar , insa chiar daca nu pot plati in termenul stabilit , niciodata nu a fost sa nu platesc chiar si mai mult daca a fost necesar , insa cu toate acestea angajatii respectivei firme imi dau o multime de telefoane chiar si la ore nepotrivite sau zile de sarbatoare . Mereu imi cer sa fac efortul de a plati mai mult , ma amenita cu oprirea pensiei sau a altor venituri , ori daca se va recurge la o astfel de masura singura solutie e sinuciderea neavand o alta alternativa de a trai . Rugamintea mea este sa imi spuneti daca puteti , ce drepturi are aceasta firma si de ce le este permis sa faca astfel de presiuni ? cu stima florin d.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:08, 17 Martie 2015
Noroc ca au bagat in codul penal hartuirea si "cazul" va deveni "cazuri'... penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepe procedura de recuperare a datoriei ! Adi1991 Adi1991 Buna ziua! In cazul neplatii unei datorii la o firma de recuperari am fost anuntat ca incepe procedura de recuperare a datoriei , firma (recuperarea creantelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita? DannielaZ DannielaZ Buna seara, Parintii mei au doua credite de nevoi personale facute in urma cu 5-6 ani. Ambele sunt fara ipoteca. Pana anul trecut si-au platit toate ... (vezi toată discuția)
Situatie mai complicata sammona21 sammona21 Buna ziua. Am o situatie mai complicata cu cateva banci si am nevoie de o parere. In anul 2008 am luat un credit de la o banca in valoare de 12000 lei la care ... (vezi toată discuția)