avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proces verbal de impunere din perioada interbelica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proces verbal de impunere din perioada interbelica

Ma intereseaza cum pot face rost de un proces verbal / decizie de impunere din 1947 daca acesta nu e de gasit la Administratia Financiara. Exista copii ale lor? Cine ii controleaza pe cei de la Administratie sa nu sustraga sau sa bage sub pres un asemenea proces verbal? Exista un opis al acestor procese verbale? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2015
dip2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: dip2011 , utilizator 18:07, 15 Martie 2015
Dupa 50 de ani, nu mai exista obligatia arhivarii.
Incercati la Arhivele Nationale ale Romaniei. Detalii despre conditiile de acces la actele pastrate in arhive, gasiti la adresa [ link extern ]
Am incercat evident si am fost directionati catre Administratia Financiara. Totusi aceeasi Administratie Financiara detine alte decizii si procese verbale de impunere numai cel in cauza nu. Exista un opis al acestor procese verbale la Administratie? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal din anul 1950 redactat de catre circumscriptia financiara maraV maraV Poate sa-mi spuna cineva in care arhive pot gasi un Proces Verbal din anul 1950 redactat de circumscriptia financiara in urma decesului bunicului meu (tatal ... (vezi toată discuția)
Sa cautam dosare eu una eu una cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari care nu exista! atlantiana atlantiana Am devenit presedintele unei asociatii despre care stiam ca are statutul juridic al unei asociatii de proprietari. Am primit de la vechea administratie un ... (vezi toată discuția)