avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amendă judiciară proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amendă judiciară proces penal

Bună ziua!
Amenda judiciară aplicată în cadrul procesului penal poate fi supusă cererii de reexaminare din Codul de procedură civilă sau numai cererii de scutire sau reducere a amenzii din Codul de procedură penală?
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2015
Unsimpluom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:30, 16 Martie 2015
Codul de procedura penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs amenda judiciara penal boian boian Am formulat recurs, intr-un dosar penal, impotriva incheierii de sedinta prin care am fost amendat in calitate de expert ,,pentru tergiversarea insarcinarilor ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara ionu roman ionu roman Mi-a venit acasa o incheiere prin care mi se stabilea o amenda judiciara pentru faptul ca nu am trimis niste acte , respectiv un proces verbal, insa eu am ... (vezi toată discuția)
Amenda expert costache17 costache17 Am fost amendata pentru neprezentare in instanta. Precizez ca am fost citata telefonic cu 3 zile inainte de termen. Desi nu m am prezentat am depus la dosar o ... (vezi toată discuția)