avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acool la volan

Am mai intrebat pe forum , acum am alta nelamurire, alcool0,73 in aer si 1,70 in sange #-o , totul se rezuma la avocat. Am nevoie de avocat ? Stiu ca primesc avocat din oficiu , daca am avocat poate el cumva sa ma scoata vinovat :) dar sa iau cl mult un an si cu suspendare? Agentul de politie ce a avut cazul meu mi-a spus ca fara 3 ani de anulare a dreptului de conducere nu scap si ca imi iau avocat doar sa arunc banii pe fereastra. Ce ma sfatuiti? :sorry:
Depinde de avocat.
Sa va scoata avocatul vinovat? Pe asta tot de la agentul de politie ati auzit-o?
Va tot intrebati de jumatate de an daca este util un avocat, ati mai deschis un topic si vi s-a raspuns in legatura cu toate nelamuririle dvs.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan florin_cl florin_cl am shi yo o nelamurire...am fost prins k 0.60 la echilotest....la sange am avut 1.25 nu am solicitat si a2a proba de sange....ce sanse am sa scap decat cu o ... (vezi toată discuția)
Citație Mirricca Mirricca Salutare și la mulți ani în primul rând, vă rog frumos sunt citat de către judecătoria sectorului 6 București în data de 15 februarie într-un dosar ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier Tynn Tynn Buna ziua. Am deschis un nou topic pt. ca nu l\'am gasit pe cel vechi in care am mai postat. La mine este vorba despre un accidentu rituer din 16.iun.2009. Eu ... (vezi toată discuția)