avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de inchiriere

Buna ziua,
Acum max 3 saptamani, am inchiriat un apartamentpt o perioada de 2 ani, cu totul in regula, inclusiv cu declararea contractului de inchiriere la fisc, pt plata impozitului. Insa, nu au trecut nici 3 saptamani si chiriasii (un el si o ea) s-au certat si vor sa plece fiecare in calea lui. In treacat fie spus, m-am gandit sa-i ajut atunci cand au inchiriat, si, pe langa alte facilitati nu le-am cerut nici macar o luna garantie.
Pe langa altele, cea mai mare problema ramane cea cu impozitul pe care trebuie sa-l platesc statului. Intrebarea mea este urmatoarea: ce trebuie sa intreprind ca sa reziliez contractul la fisc si sa platesc numai pt luna in care au stat chiriasii, pt ca nu este o suma neglijabila, deoarece contratul se intinde pe o perioada de 2 ani? Mentionez ca contractul de inchiriere a fost semnat de tipa. Eventual,in cazul in care inchiriez la altii (desi nu cred ca mai fac acest lucru ) pot sa las acest contract la fisc, cu numele chiriasei actuale?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: neluchiru , utilizator 07:27, 18 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Marea problema este urmatoarea: aveau contract pana la finalul lunii, insa azi,18.3 dimineata am gasit un bilet in usa prin care ma anuntau ca au plecat, bineinteles fara sa plateasca nimic. Si nu prea stiu de unde sa o iau, pt ca sigur nu sta la adresa din buletin
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire intre doua contracte bucurescu bucurescu Am un spatiu inchiriat, si un contract de inchiriere la notar intre tatal meu si actualul chirias. Contractul a fost facut acum 10ani iar in contract s-a ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credit ipotecar in chf nicki nicki Am un credit ipotecar in chf care este in derulare. Tinand cont de faptul ca francul tot creste si este posibil ca peste cateva luni sa nu mai pot plati ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere intre pers fizica si srl laurr29 laurr29 Buna ziua. Am primit o oferta de inchiriere a unui spatiu propr personala din partea unei societati. S-au negociat multe aspecte, insa ne-am cramponat la ... (vezi toată discuția)