avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ...cu voia domnului...nimic nu este intamplator
Discuție deschisă în Discuţia la modă

...cu voia domnului...nimic nu este intamplator

Divinitatea a grait?.....o familie obisnuita avea trei copii de varste apropiate,cel mai mare avea 10 ani....intr-o zi mamica a plecat cu ei pe un drum pe care il facuse de sute de ori,la cumparaturi,la scoala,la serviciu.....drumul se facea pe autostrada si pe o bretea de intrare cand a oprit a venit un camion din spate care nu a mai putut sa o evite si a intrat in masina mamicii curmand viata celor trei copilasi....impresionant a fost sa vizionezi imagini cu cei trei copii surprinse de parinti,mai ales cele imporrtante cum erau zilele de nastere...ce galagie era in casa ce harmalaie...prin curte erau jucarii imprastiate...si acum..o liniste de mormant....cei doi parinti au fost consiliati de psiholog si dupa doi ani mamica s-a prezentat la medic,a facut inseminare artificiala,iar dupa 9 luni a adus pe lume TRIPLETI....copii au crescut stiu ca mai au o surioara si doi fratiori in ceruri....parintii au dat in judecata operatorul autostrazii,au infiintat o asociatie care acorda ajutor victimelor accidentelor de pe autostrada.....s-a intalnit soarta cu destinul....oare a fost o intamplare?...Cu Respect
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 17:22, 18 Martie 2015
Asa a fost sa fie.. Sunt sigura ca totul se intampla cu un scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alienare parentala Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Este vorba de copilul din prima casatorie al sotului meu. Am avut mereu probleme cu mama lui dar de cand s-a nascut si fiul nostru lucrurile s-au ... (vezi toată discuția)
Perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri ContSters126200 ContSters126200 Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka: Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne ... (vezi toată discuția)
Urgent..pot sa-mi pierd copilul? lorellay lorellay Sa va spun pe scurt...Am un copil in urma concubinajului cu tatal lui.L-a recunoscut.Noi ne-am despartit cand eram insarcinata prin 7 luni. A platit lunar o ... (vezi toată discuția)