avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pentru buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pentru buletin

Deci sunt divortat si vreau sa imi fac buletinul ,motivul expiraris i schimbarea domiciliuliu..imi trebuie obligatoriu actele de divort fiind barbat ??#-o
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:02, 19 Martie 2015
Da,va trebuie.
Deschideti link-ul si veti gasi toate informatiilede care aveti nevoie.

[ link extern ]
Obligatoriu? ma refer sa putem "pacali" se poate afla ? :(
:)
Si barbatii trebuie sa duca documentul care face dovada starii civile; dvs. sunteti divortat, trebuie sa duceti sentinta ramasa definitiva (sau definitiva si irevocabila) in original si copie.
Nu-i puteti pacali, trebuie sa bifati ceva din casutele privind starea civila si la verificare se vede situatia reala.

Nu aveti sentinta?
Nu..si e distanta de foarte multi km....si ma gandeam ca nu e nevoie daca as trece necasatorit...
Nu se poate, sentintele se comunica la Starea civila si se opereaza in baza de date. Chiar daca inca nu s-a comunicat figurati ca fiind casatorit, deci tot naspa e pentru ca ar trebui sa aveti certificatul de casatorie.
Nu aveti acolo pe cineva sa-i faceti o imputernicire? Poate cere in numele dvs o copie legalizata dupa hotararea de divort; ar trebui sa stiti numarul de dosar.

Alte discuții în legătură

Urgent: program vizitare minor - amenintari cu credit banca deliadinu deliadinu Buna ziua, In anul 2008 cat inca eram casatorit cu sotia mea am contractat un credit pentru altcineva. Sotia mea a stiut de acest credit si am decis de ... (vezi toată discuția)
Decizia de divor? - document oficial lara12 lara12 ba la bancă, ba la dosarul de înscriere la master, mi se tot pretinde să prezint decizia de divorț. cum respectivul document e cât un roman ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele anterior inainte de recasatorie? slaura slaura Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: am depus cererea de divort in noiembrie 2010, decizia definitiva am primit-o in ianuarie 2012, urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)