avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pentru buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pentru buletin

Deci sunt divortat si vreau sa imi fac buletinul ,motivul expiraris i schimbarea domiciliuliu..imi trebuie obligatoriu actele de divort fiind barbat ??#-o
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:02, 19 Martie 2015
Poate va imprumuta exsotia hotararea. De regula doamnele sunt mai atente si au sentintele definitive, deoarece ele isi schimba actul de identitate imediat dupa divort. Daca nu aveti alta oportunitate puteti sa formulati o cerere prin posta, numai ca asta dureaza si ar trebui sa sunati inainte la judecatorie pentru a va comunica taxele pe care trebuie sa le achitati. Nu incercati sa induceti in eroare functionarii de la evidenta deoarece de regula acestia sunt extrem de vigilenti si minciuna are picioare scurte. Nu de alta dar va faceti de ras la ghiseu.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent: program vizitare minor - amenintari cu credit banca deliadinu deliadinu Buna ziua, In anul 2008 cat inca eram casatorit cu sotia mea am contractat un credit pentru altcineva. Sotia mea a stiut de acest credit si am decis de ... (vezi toată discuția)
Decizia de divor? - document oficial lara12 lara12 ba la bancă, ba la dosarul de înscriere la master, mi se tot pretinde să prezint decizia de divorț. cum respectivul document e cât un roman ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele anterior inainte de recasatorie? slaura slaura Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: am depus cererea de divort in noiembrie 2010, decizia definitiva am primit-o in ianuarie 2012, urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)