avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sediu social si punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sediu social si punct de lucru

buna seara!
un PFA inregistrat in Romania poate avea punctul de lucru intr-un stat din UE? daca raspunsul este afirmativ, ce impune acest lucru din punct de vedere fiscal?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 07:49, 17 Martie 2015
Da, poate avea. In primul rand ar fi recomandabil de lecturat conventia (acordul) pentru evitarea dublei impuneri incheiata intre Romania si statul din UE despre care vorbiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu sediul social in romania , operatiuni de comert pe teritoriul altui stat membru ue teonic13 teonic13 Firma cu sediul social in Romania poate face operatiuni de comert (cumparare si vanzare marfuri) pe teritoriul altui stat membru UE sau trebuie sa deschida ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in ungaria! scania530 scania530 Buna ziua ,intrebarea mea este daca pe firma care o am in Romania,pot deschide un punct de lucru in Ungaria,si daca se poate care ar fi procedura. (vezi toată discuția)
Punct de lucru spania? NicolaeBulat NicolaeBulat Buna, vreau sa deschid un punct de lucru in spania, care sunt pasii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)