avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cu sediul social in Romania , operatiuni de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cu sediul social in Romania , operatiuni de comert pe teritoriul altui stat membru UE

Firma cu sediul social in Romania poate face operatiuni de comert (cumparare si vanzare marfuri) pe teritoriul altui stat membru UE sau trebuie sa deschida punct de lucru pe teritoriul acelui stat ? . Cum se inregistreaza in contabilitate ?
Cel mai recent răspuns: teonic13 , utilizator 18:05, 19 Martie 2015
Incepeti prin a lectura conventia (acordul) de evitare a dublei impuneri, incheiata intre Romania si statul din UE despre care vorbiti.
Ar fi interesant de stiut despre care stat este vorba, ce fel de activitate ar fi cea ce urmeaza a se desfasura, si perioada de timp.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2015
ContSters44758, utilizator
E vorba de Italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru spania? NicolaeBulat NicolaeBulat Buna, vreau sa deschid un punct de lucru in spania, care sunt pasii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Pfa sediu social si punct de lucru anamariagroza anamariagroza buna seara! un PFA inregistrat in Romania poate avea punctul de lucru intr-un stat din UE? daca raspunsul este afirmativ, ce impune acest lucru din punct de ... (vezi toată discuția)
Companie engleza operind in romania callingcard callingcard Are voie? Ideea este sa inregistrez o companie engleza care sa opereze in Romania vinzind carduri de reduceri. Cardurile vor fi vindute pe internet, in ... (vezi toată discuția)