avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru Spania?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru Spania?

Buna, vreau sa deschid un punct de lucru in spania, care sunt pasii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 18:32, 11 Aprilie 2019
Tind sa cred ca aveti deja o firma inregistrata in Romania. Daca da, nu vad sensul inregistrarii unui punct de lucru a unei firme romanesti in alt stat al UE, dar nici nu eu trebuie sa inteleg necesitatea acestui demers. Este important sa lecturati conventia de evitare a dublei impuneri incheiata intre Romania si Spania. Actul se gaseste publicat pe pagina anaf.ro si contine detaliile care va intereseaza.
Totusi, ar fi bine sa analizati problema si din perspectiva tipului de activitate ce urmeaza a fi desfasurata pe teritoriul altui stat, etc.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2019
atticusfortezza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu sediul social in romania , operatiuni de comert pe teritoriul altui stat membru ue teonic13 teonic13 Firma cu sediul social in Romania poate face operatiuni de comert (cumparare si vanzare marfuri) pe teritoriul altui stat membru UE sau trebuie sa deschida ... (vezi toată discuția)
Companie engleza operind in romania callingcard callingcard Are voie? Ideea este sa inregistrez o companie engleza care sa opereze in Romania vinzind carduri de reduceri. Cardurile vor fi vindute pe internet, in ... (vezi toată discuția)
Pfa sediu social si punct de lucru anamariagroza anamariagroza buna seara! un PFA inregistrat in Romania poate avea punctul de lucru intr-un stat din UE? daca raspunsul este afirmativ, ce impune acest lucru din punct de ... (vezi toată discuția)