Detin un PFA din 2012.Pana in momentul de fata am avut mai multe cheltuieli decat venituri. In acest an am inregistrat o factura mai mare. Cheltuielile din anii precedenti se scad ? Sau voi plati impozit pentru diferenta dintre venit si cheltuieli din acest an? Pentru sumele cheltuite in anii precedenti trebuie sa fac contracte de imprumut intre persoana mea si PFA(pentru fiecare factura in parte un contract sau se poate si pentru sume mai mari)?
Pentru fiecare an ati depus declaratia 200 asa cum a rezultat ea cu pierdere. Acum pentru anul in care va rezulta castig, veti depune declaratia asa cum rezulta pentru anul fiscal reaspectiv. Cei de la finante vor acoperi pierderile din anii precedenti si veti vedea asta din decizia de impunere pe care o veti primi acasa.
Pierdere fiscala
sonia1978
Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei, PFA inregistrata la Administratia Financiara. In anul 2011 (primul an de activitate) am avut cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.