avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul:TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contracte de imprumut PFA si impozit venit cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contracte de imprumut PFA si impozit venit cheltuieli

Buna ziua,

Detin un PFA din 2012.Pana in momentul de fata am avut mai multe cheltuieli decat venituri. In acest an am inregistrat o factura mai mare. Cheltuielile din anii precedenti se scad ? Sau voi plati impozit pentru diferenta dintre venit si cheltuieli din acest an? Pentru sumele cheltuite in anii precedenti trebuie sa fac contracte de imprumut intre persoana mea si PFA(pentru fiecare factura in parte un contract sau se poate si pentru sume mai mari)?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:52, 17 Martie 2015
Pentru fiecare an ati depus declaratia 200 asa cum a rezultat ea cu pierdere. Acum pentru anul in care va rezulta castig, veti depune declaratia asa cum rezulta pentru anul fiscal reaspectiv. Cei de la finante vor acoperi pierderile din anii precedenti si veti vedea asta din decizia de impunere pe care o veti primi acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere pfa contawest contawest Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul recuperarii pierderii in cazul pfa. In anul 2013 a avut pierdere 9000 lei In anul 2014 a ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere fiscala pfa ana_mirea ana_mirea sunt Intreprindere Individuala, autorizata din iulie 2008, platitor de TVA si impozit pe venit real. In 2008, 2009 si 2010 am inregistrat pierderi fiscale. In ... (vezi toată discuția)
Pierdere fiscala sonia1978 sonia1978 Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei, PFA inregistrata la Administratia Financiara. In anul 2011 (primul an de activitate) am avut cheltuieli ... (vezi toată discuția)