avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Accept vecini sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Accept vecini sediu social

Buna ziua,
Revin cu o intrebare referitoare la sediul social al unei firme pe care vreau sa o infiintez. La acordul vecinilor este suficient strict acordul proprietarilor direct invecinati cu mine ( stau la etajul 5/5 al unui bloc si direct sub mine se afla uscatoria) ? Practic eu am facut un contract de comodat intre mine proprietar si firma in curs de infiintare ( eu administrator) in care cedez o camera ( respectiv dormitorul dintr-un apartament cu o camera decomandat - bucatarie, hol, baie, dormitor) . Este suficient acest acord mentionat mai sus si acordul administratorului sau am nevoie si de acordul comitetului executiv ( presedinte + cenzori) ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LylMun , utilizator 18:58, 27 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

As vrea sa stiu in ce conditii pot incheia contract de comodat cu Asociatia de proprietari pentru stabilirea uscatoriei ca sediu social pentru viitoarea mea firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim juridic - uscator bloc lucas_arty lucas_arty As dori sa cunosc cat mai multe detalii despre cum se poate cumpara cu forme legale, camera cu destinatie de uscator a unui bloc de locuinte. Respectivul ... (vezi toată discuția)
Nu stiu daca am apartament cu 2 camere sau 3 allutza allutza Buna ziua, Am achizitionat un apartament cu urmatoarele dotari: baie, bucatarie, dormitor, hol, living. Dupa mintea mea sa ma exprim mai popular este un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pt. asociatia de proprietari Petrus1731 Petrus1731 Am urmatoarea nelamurire: O camera situata la parterul unui bloc ca sa poata fi inchiriata de Asociatia de proprietari pentru sediu, legal cu contract de ... (vezi toată discuția)