avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Poprire pe salariu

Mi s-a pus poprire pe salariu pentru neplata impozitelor locale. M-am adresat instantei pentru anularea deciziilor de impunere si ridicarea popririi, am ridicat certificatul de grefa si l-am depus la primaria in cauza. Cu toate acestea se refuza ridicarea popririi, iar eu nu pot sa imi ridic salariul. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Nu pot sa astept sa-mi ridic salariul pana la solutia finala a instantei de judecata. Nu am din ce trai atata timp.
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 15:58, 17 Martie 2015
Certificatul de grefa va este util daca aveti si amenzi neplatite, doar pentru acestea se suspenda executarea. Daca aveti numai impozite si taxe locale neachitate trebuie sa cereti intantei suspendarea executarii, caz in care va trebui sa depuneti o cautiune stabilita de completul de judecata pana la solutionarea cauzei aflate pe rolul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa mihaelasasu mihaelasasu Buna ziua . As vrea sa stiu , in conditiile in care la serviciu imi apare o poprire investita cu titlu executoriu pe care eu am contestat-o in instanta , in ... (vezi toată discuția)
Executare silita-cerere de suspendare ovidana ovidana In urma executarii silite, banca de unde eu si sotul meu (decedat ulterior) am avut un credit de nevoi personale, a vandut la licitatie casa in care am locuit. ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire Daris Daris Am depus in instanta o cerere prin care cer prescrierea amenzilor primite in 2010 . ANAF mi a pus poprire pe cont in 2016 noimbrie. Am luat certificat de ... (vezi toată discuția)