Salutari tuturor. Am introdus o actiune noua in 16.03.2015, la registratura Judecatoriei Sect.2, insa nu am primit decat un nr. de dosar, fara termen.
Cand se stabileste termenul si cum se poate afla altfel decat prin primirea citatiei?
Puteti verifica pe site-ul portal.just.ro, intrati la Judecatoria Sectorului 2 la dosare si va scrieti numarul de dosar.O sa dureze, insa pana se fixeaza primul termen de judecata, deoarece trebuie parcursa prima data procedura prealabila de comunicare a actelor depuse de dvs.la dosar, de depunere de catre parat a intampinarii si de formularea de catre dvs. a raspunsului la intampinare.
Ca sa fiu mai precis, este vorba despre o contestatie la executare impotriva CNADNR pentru o taxa abuziva de 28€ desfiintata intre timp. Nu inteleg cum de s-a judecat in lipsa mea, fara sa fiu citat macar o data si fara cale de atac, insa asta este alta poveste.
Acum executorul a trimis instiintarea catre angajator pentru poprire din salariu.
Inteleg ca executarea merge inainte cu toate ca eu am achitat cautiunea pentru suspendarea executarii? Nu exista o procedura imediata care sa suspende executarea pana la solutionarea contestatiei? Ce rost isi mai are plata cautiunii in acest caz?