avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune noua/contestatie la executare depusa la Jud. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune noua/contestatie la executare depusa la Jud. sector 2 Buc.

Salutari tuturor. Am introdus o actiune noua in 16.03.2015, la registratura Judecatoriei Sect.2, insa nu am primit decat un nr. de dosar, fara termen.
Cand se stabileste termenul si cum se poate afla altfel decat prin primirea citatiei?
Cel mai recent răspuns: Gabriel.BRD , utilizator 10:14, 18 Martie 2015
Puteti verifica pe site-ul portal.just.ro, intrati la Judecatoria Sectorului 2 la dosare si va scrieti numarul de dosar.O sa dureze, insa pana se fixeaza primul termen de judecata, deoarece trebuie parcursa prima data procedura prealabila de comunicare a actelor depuse de dvs.la dosar, de depunere de catre parat a intampinarii si de formularea de catre dvs. a raspunsului la intampinare.
Ca sa fiu mai precis, este vorba despre o contestatie la executare impotriva CNADNR pentru o taxa abuziva de 28€ desfiintata intre timp. Nu inteleg cum de s-a judecat in lipsa mea, fara sa fiu citat macar o data si fara cale de atac, insa asta este alta poveste.
Acum executorul a trimis instiintarea catre angajator pentru poprire din salariu.
Inteleg ca executarea merge inainte cu toate ca eu am achitat cautiunea pentru suspendarea executarii? Nu exista o procedura imediata care sa suspende executarea pana la solutionarea contestatiei? Ce rost isi mai are plata cautiunii in acest caz?
Mentionez ca dosarul a aparut pe portal.just, la fel, fara un termen atribuit :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de succesiune la judecatorie florinaaaaa florinaaaaa Buna ziua! am depus un dosar la judecatorie pentru dezbaterea unei succesiuni intre mine si cei 3 frati deoarece 2 dintre acestia nu au fost de acord sa facem ... (vezi toată discuția)
Executare - compensare ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati : dupa primirea somatiei de la executor judecatoresc \" ca in termen de 1 zi \" trebuie sa platesc \" debit +cheltuieli cu executarea ... (vezi toată discuția)
Executare apartament alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am semnat un contract de imprumut bani in 2008 in care am garantat cu un apartament. Impreuna cu acest contract am semnat si ... (vezi toată discuția)