avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte Funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte Funciara

Buna ziua,
Notarul a depus actele pentru cartea funciara a unui anumit apartament (nr 10) intr-un imobil nou si, din cauza ca a avut loc un schimb de apartamente, intre cel in cauza si alt apartament (tot nr 10) din alt bloc nou din vecinatate, a primit actele pentru apartamentul nr 10 al celuilalt bloc.

Asta e explicatia pe care am primit-o. Este plauzibila? Poate primi datele de la alt bloc cand pe cerere se specifica ce anume vrea? Poate ambele blocuri au acelarsi proprietar. Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: PopescuSulica , utilizator 09:54, 18 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in cartea funciara ContSters89081 ContSters89081 In 1999 am achizitionat doua proprietati aflate in acelasi imobil dar de la doi proprietari diferiti O proprietate (apartamentul) prin contract de schimb si ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere retroactiv adina_stefana@yahoo.com adina_stefana@yahoo.com Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o trimitere catre lege in situatia urmatoare, va rog? In mai 2014 am cumparat un apartament in bloc nou construit, intr-un ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament mostenit andra68 andra68 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In urma decesului verisoarei noastre, eu impreuna cu inca doi veri am mostenit un apartament.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)