avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lamurire plata in numerar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lamurire plata in numerar

daca in registrul de casa am un sold de 1000 lei si in ziua respectiva vine un distribuitor pe care trebuie sa- lplatesc cu 500 lei iar incasarile pe casa de marcat sant de 100 lei[numerar in sertar] cum fac sa-i justific pa cei 500 lei ?ii tin ascunsi sau nu ii tin in sertarul cu bani?ii tin in buzunar?
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 14:57, 18 Martie 2015
Pai daca aveti soldul de ieri de 1000 lei-500(furnizorul platit)+100 lei incasati,dvs trebuia sa aveti in in sertarul cu bani 600 lei.Ce aveti in Registrul de casa sold este inregistrat deci nu este fals.Registrul de casa il intocmiti la sfirsitul zilei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati mai mari decat incasari in contabilitatea in partida simpla cristina_71 cristina_71 Buna seara, as dori sa stiu daca la o intreprindere individuala, platile lunare pot fi mai mari decat incasarile,in Registrul de incasari si plati.(In ... (vezi toată discuția)
Ce rol mai are registru de casa daca nu se poate opune in proces cu garda financiara? astrea astrea Buna. Suntem un magazin de telefonie, vindem si produse dar si servicii. Suntem obligati sa tinem registru de casa, iar pana acum soldul zilei anterioare ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit - obiect de activitate comert cu amanuntul -vs casa de marcat giolgau giolgau sunt pfa cu norma de venit , detin un magazin am casa de marcat , dar sunt anumite momente cand am in magazin mai multe sume de bani pentru platirea ... (vezi toată discuția)