avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit auto pentru romani din strainatate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit auto pentru romani din strainatate

Salut,
Vreau sa fac un credit auto pentru o masina cu pretul de 10.000€. Treaba sta in felul urmator, parintii, cei ce urmeaza sa plateasca masina, locuiesc in strainatate. Eu nu am nici un venit, deci sunt numai doua variante pt credit
, fie sa fie facut de parinti care lucreaza in strainatate, fie sa fie facut de bunica si parintii sa fie giranti. Acum sa intreb pe voi cum e mai bine. Salariul tatalui meu este de 1500-2000€ lunar. Vom plati avans 15 sau 20%, iar rata lunare va fi in jur de 150€ pe 5 ani. Este posibil ca romanii din strainatate sa faca credite in Romania ? Credeti ca va fi accept creditul ?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 18:12, 20 Iunie 2009
Parerea mea este ca se poate.Din moment ce se demonstreaza dovada venitului lunar.Cel mai bine , insa cred ca ar trebui sa mergeti la o banca sau societate de profil pentru mai multe informatii.
Mult succes ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura auto cu firma Sevrajvl Sevrajvl Salutare , am si eu nevoie de niste detalii si sfaturi pentru a imi rezolva o problema destul de complicata zic eu . Vreau sa iau o masina de la un prieten , ... (vezi toată discuția)
Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebare recuperari credite IlincaPopa IlincaPopa Buna ziua! Numele meu este Ilinca Popa si va rog sa ma ajutati cu raspusul la umatoarele intrebari. Am facut un credit la o banca, pe o valoare pana in ... (vezi toată discuția)