avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare penala- pot parasi tara ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare penala- pot parasi tara ?

Buna ziua, am un dosar penal pentru furt din magazin si din cate am inteles o sa primesc solutionare de netrimitere in judecata. Insa din decembrie 2014 nu am primit nimic pana acum. Am fost acceptata la facultate in strainatate si trebuie sa plec din tara in iulie, daca nici pana atunci nu primesc nimic, pot pleca, pot aparea probleme? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:05, 19 Martie 2015
Lasati la dosar o adresa unde puteti fi gasita pentru a va comunica actele de procedura acolo.
Daca se afla cineva la adresa din Romania nu e problema deoarece veti fi anuntat.
Daca nu mai aveti pe nimeni in tara indicati noua adresa pentru comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin malinap malinap Buna seara, in decembrie am sustras din magazin doua coliere in valoare de 111 lei. Regret enorm ceea ce am facut, nu am gandit pe moment. Produsele au fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal furt apostolalexandra apostolalexandra buna ziua, desi stiu ca subiectul a mai fost dezbatut tot nu am stare daca nu ma raportez la problema mea personala......zilel trecute am fost surprinsa ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa furt Ioana2806 Ioana2806 Buna seara, Problema mea este urmatoarea: in urma cu aproximativ o luna am fost surprinsa de agentii de paza dintr-un supermarket dupa ce sustrasesem din ... (vezi toată discuția)