avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recalculare alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recalculare alcoolemie

Salut!! Se mai poate obtine in instanta dreptul la o recalculare a alcoolemiei,odata ce s-a incheiat urmarirea penala impotriva mea? Initial am declarat k nu mai doresc acest lucru.
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 18:37, 20 Iunie 2009
yonutz2009 a scris:

Salut!! Se mai poate obtine in instanta dreptul la o recalculare a alcoolemiei,odata ce s-a incheiat urmarirea penala impotriva mea? Initial am declarat k nu mai doresc acest lucru.

Puteti solicita efectuarea unei recalculari a alcoolemiei in cadrul cererii de probatorii.Instanta,in baza art.67 c.pr.pen.va statua asupra concludentei acestui probatoriu.
Este bine pentru dvs.sa va angajati avocat pentru o abordare profesionista a cauzei.
Buna yonutz2009 imi poti spune te rog cat a durat de cand ai fost prins conducand in stare de ebrietate si pana ai fost trimis in judecata si ce alcoolemie ai avut?Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cu o întrebare deranjez, am fost prins într-o seara ... TomAndrei TomAndrei Bună ziua! Cu o întrebare deranjez, am fost prins într-o Seara la volanul autoturismului meu, stationand pe drumul public, în stare de ebrietate, a venit ... (vezi toată discuția)
Schema simpla glofiish glofiish 0.44 - etilotest 0.75 - sange (proba 1) 0.60 - sange (proba 2) 0.95 - recalculare ------------------------------------------- stiu ca 0.44 este peste ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza emiterea unei rezolutii de catre procuror? corneliu82 corneliu82 Buna ziua, Acum 7 luni am fost prins de catre politia rutiera Bucuresti conducand cu 0.45 mg/l in aerul expirat.In urma probelor biologice mi-au iesit ... (vezi toată discuția)