avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Cu o întrebare deranjez, am fost prins ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Cu o întrebare deranjez, am fost prins într-o Seara ...

Bună ziua!
Cu o întrebare deranjez, am fost prins într-o Seara la volanul autoturismului meu, stationand pe drumul public, în stare de ebrietate, a venit agentul de politie am dat actele, etc.
mi sa întocmit un dosar, după ce am fost la proba de sânge, între timp am mai fost prins încă odată conducând pe drumurile publice bine înțeles cu permisul suspendat,dar fără alcoolemie, 0.
Ma poate ajuta cineva cu o informație ce urmează, sau ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 16 Ianuarie 2022
TomAndrei, utilizator
Bună seara.

Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat. Situația dvs. nu este tocmai bună, însă cu ajutor specializat, e mai probabil să scăpați cu o pedeapsă mai blândă.
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Va mulțumesc!
Oricum în scurt timp voi solicita și ajutorul unui avocat.
Mai pe scurt nu scap de închisoare...?!
Bună ziua,

Cu un avocat potrivit și un probatoriu favorabil, aveți șansa de a scăpa cu suspendare.

Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa pot primi pentru 2,65 la mie alcoolemie la volan? fara antecedente. apostoldumitru apostoldumitru conducere in stare de ebrietate. alcoolemie 2,65 in sange .nu accident, nu antecedente penale, cooperant. (vezi toată discuția)
Amenda administrativa fanel68 fanel68 Fratele meu din Romania afost prins acum 6 luni sub influenta alcoolului cu autoturismul personal.La analizele de sange i-a iesit prima proba 1,6 ,a doua ... (vezi toată discuția)
Art 87 din oug nr. 195/2002, pedeapsa renghea_relu renghea_relu am fost depistat conducand in stare de ebrietate si s-a stabilit alcoolemia la prima proba de sange 1,00 si la a doua proba 0,90, si mi s-a facut dosar penal. ... (vezi toată discuția)