avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale PERSOANA CU HANDICAP GRAV PLATESTE IMPOZIT PE CASA SI ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

PERSOANA CU HANDICAP GRAV PLATESTE IMPOZIT PE CASA SI TEREN

Mama mea (persoana cu handicap grav) a platit impozitul pe casa si teren desi era scutita. As vrea sa stiu daca eexista vreo posibilitate sa recuperez acesti bani. Ea nu a stiut sa depuna cerere cu certificat de handicap si nimeni nu i-a adus la cunostinta ca ar fi avut acest drept. Multumesc
Nu puteti recupera banii achitati in plus.
Conform codului fiscal, art 284, alin 8
(8) Scutirea de la plata impozitului prevăzută la alin. (1), (2), (3) sau (4) se aplică unei persoane începând cu prima zi a lunii următoare celei în care persoana depune documentele justificative în vederea scutirii.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - scutiri pentru persoane cu handicap febletea febletea Buna ziua,sotul meu are certificat de handicap accentuat permanent.intrbarea mea este poate fii scutit pe impozit casa si teren daca nu suntem proprietari pe ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi- scutire la plata impozitului pe cladire si teren gutica gutica bunica mea , este vaduva veteran de razboi . de 3 ani primaria de care apartine in incaseaza impozit pentru casa , teren, stiam ca cei ca ea sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)
Vaduvele veteranilor de razboi - scutite de impozit pe teren agricol? antonio.georgescu antonio.georgescu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine, daca o persoana, vaduva a unui veteran de razboi, nerecasatorita, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe teren ... (vezi toată discuția)