avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model de proces verbal de predare primire a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model de proces verbal de predare primire a unui apartament

Buna ziua, are cineva un model de proces verbal de predare a unui apartament? Am obtinut in instanta evacuarea unor persoane din imobil, in care locuiau abuziv, le-am trimis notificare prin executor sa paraseasca apartamentul in 5 zile si m-au contactat cu rugamintea ca vor sa paraseasca imobilul in mod pasnic. De aceea am nevoie de un proces verbal de predare primie a apartamentului. Va multumesc anicipat.
Nu aveti nevoie de un formulat tip, nici nu exista asa ceva. Incheiati un act de mana cu datele de identificare ale semnatarilor, proprietari, chiriasi, doi martori, in care mentionati data parasirii imobilului si faptul ca mai aveti sau nu pretentii ,in ce constau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal scris de mana Egnar Egnar buna ziua spuneti-mi un proces verbal scris de mana intre mine propietar si chirias ,cu martori ,este luat i considerare in instanta?am inchiriat csa si acum ... (vezi toată discuția)
Revendicare versus evacuare stepetrache stepetrache mi-a fost restituita, definitiv si irevocabil, prin instanta, casa nationalizata abuziv de la bunicii mei dupa 14 ani lungi de procese intr-o actiune in ... (vezi toată discuția)