avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită conexarea executarilor
Discuție deschisă în Executare silită

conexarea executarilor

Buna.

Recent am formulat o cerere de conexare a executarilor silite in conformitate cu Codul de procedura civila in vigoare, dorind sa conexam dosarul nostru de executare, inceput tot pe codul in vigoare la un dosar de executare silita inceput in 2012.

Instanta a respins cererea si in motivare a explicat ca nu se pot conexa dosare de executare silita incepute pe legi procesuale diferite, iar datorita faptului ca normele de aplicare ale legii procesuale sunt imperative, daca ar conexa dosarele, executorul judecatoresc nu ar putea sa aplice, in cazul nostru, normele de procedura ale Codului vechi.

Perfect de acord.

Dar cum ne conexam?
Cel mai recent răspuns: Bogdan121 , utilizator 14:21, 19 Martie 2015
Nu vă conexați, vă înscrieți la distribuția de preț, în cazul în care primul executor va face cel dintâi vânzarea silită a bunurilor debitorului.
Multumesc pentru scurta motivare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conexare executare ContSters221975 ContSters221975 o executare pe acelasi imobil, inceputa de doi creditori la acelasi executor poate fi conexata si de executorul investit sau doar de instanta.. intreb:hm: ca ... (vezi toată discuția)
Instanþa competentã sã soluþioneze o contestaþie la executare conform noului cod de procedurã civilã clara1801 clara1801 Buna ziua, Am in practica urmatoarea speta: executarea silia a fost inceputa sub imperiul vechiului cod de procedura civila (ianuarie 2013). Toate actele de ... (vezi toată discuția)
Este avantajoasa conexarea dosarelor de executare silita? eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca este avantajoasa conexarea a 2 dosare de executare silite pentru niste credite de nevoi personale neachitate la un ... (vezi toată discuția)