avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act din arhiva notariatului de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act din arhiva notariatului de stat

In anul 1937 3 părți cumpara un imobil, Petre, Elena, fiica lui Petre si Leon viitorul Soț al Elenei. In 26 Octombrie 1982 apare certificatul de mostenitor nr 1276 unde Elena moștenește 1/2 de la defunctul Leon , astfel devenind 100% proprietar cu restul ei de 1/2. Din anul 1937 pana in anul 1982 cand a apărut acest act nu găsim si nu știm ce s-a întâmplat cu partea lui Petre ., care probabil a semnat o chitanța sau un act prin care ii da partea sa celor 2 . Deoarece in actul din 1982 apare clar cotele de 1/2 si 1/2 ale lui Leon si Elena .Am fost la arhivele notariale de stat din Buzau, de care apartinem si ni s-a spus ca s-au ars documentele ... Cum putem găsi acel act prin care Petre renunța la partea sa ??? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:22, 19 Martie 2015
angajati un avocat si sigur va sti unde sa mai caute ( arhive notariale, cadastru, impozite)
Am angajat un avocat ...care ne-a trimis pe noi sa sapam...si tot ce am aflat este ca documentele s-au ars...
depinde pentru ce l-ati angajat:) daca l-ati angajat doar pentru reprezentarea in instanta este clar ca nu se ocupa el de acte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune - ajutor ! leorot leorot Supun atentiei dvs urmatoarea speta: 1937 - strabunicul meu cumpara un teren. actul s-a pierdut - am obtinut de la arhivele statului o copie a inregistrarii ... (vezi toată discuția)
Succesiune după bunici 1951 RamonaGrigoras RamonaGrigoras Am următoarea problema: bunica Maria căsătorită cu primul soț, mort în 1951, rezultat 1 copil Elena. Bunica Maria recăsătorit cu bunic Petre, 3 copii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! -in 1948 elena in varsta de 17 ani a fost adoptata ... Romeo84 Romeo84 Buna Ziua! -In 1948 Elena in varsta de 17 ani a fost adoptata cu efecte restranse de familia Popescu. -In 1952 aprilie Elena s a casatorit iar in decembrie ... (vezi toată discuția)