avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Buna ziua, as avea o neclaritate.am primit la firma in urma cu 3 ani o notificare de execurare silita / poprire pt un angajat care nu mai lucra la noi.plecase in strainatate.am trimis o notificare in care am specificat acest aspect.zilele trecute am fost din nou contactata de acelasi executor,pt aceeasi persoana.i-am trimis din nou notificare specificand ca persoana nu are relatii de munca cu societatea.intre prima notificare si cea de acum mentionez ca persoana s-a intors si a fost reangajata pt cateva luni.plecand din firma la 01 martie 2015.executorul ma ameninta si imi spune ca de ce nu am facut poprirea.ca era de datoria mea.trebuia sa iau eu legatura cu el cand am facut reangajarea?pot fi trasa in vreun fel la rspundere?ma poate urmari ca si firma ?ce se intampla in acest caz?va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreia2015 , utilizator 12:55, 19 Martie 2015
da. trebuia sa-l anuntati
Multumesc de raspuns.si daca nu am stiut ca trebuie anuntat ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare ContSters444404 ContSters444404 Buna ziua...in luna septembrie 2013 am fost executat silit pentru un credit neachitat...in luna februarie 2014 am primit la firma unde lucram poprire pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters444404 ContSters444404 Buna ziua...am fost executat silit în anul 2013...mi s-a pus poprire pe salariu la firma la care am lucrat pana în ianuarie 2015, atunci cand am facut si ... (vezi toată discuția)
Poprire dubla dany3377 dany3377 Buna ziua! Am o poprire instituita de curand. Angajatorul a trimis catre executor ca fac ei poprirea. Executorul ar fi trebuit sa trimita acum catre banca ... (vezi toată discuția)