avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire dubla
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire dubla

Buna ziua!

Am o poprire instituita de curand. Angajatorul a trimis catre executor ca fac ei poprirea. Executorul ar fi trebuit sa trimita acum catre banca instiintare, sa ridice poprirea de pe cont insa, nu a facut acest lucru.
Are dreptul sa mentina ambele popriri?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:00, 7 Aprilie 2020
Categoric NU. Nu se poate popri de doua ori același venit. Anunțați executorul și banca.
Buna seara!

Banca am anuntat-o dar au spus ca nu pot face nimic pana ce executorul nu le trimite dovada ca angajatorul face poprirea.
Am incercat sa iau legatura cu executorul dar secretara mi-a spus ca executorul lucreaza de acasa si ca o sa ia legatura cu el.
Dar nu s-a intamplat nimic nici acum...
trimiteti mail executorului cu nr de dosar.. toate datele si solicitat-i sa trimita notificare bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont cu poprire deschis la banca Anais84 Anais84 Buna ziua, Ajutati-ma va rog si pe mine cu articole din lege care imi permit solicitarea inchiderii contului personal deschis la o banca comerciala din ... (vezi toată discuția)
Cum raspund unui birou executor judecatoresc? bbt bbt O firma este instiintata de catre un executor judecatoresc ca trebuie sa puna poprire pe banii unei angajate,conf unei hotarari judecatoresti de executare ... (vezi toată discuția)