avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Facturi pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Facturi pe PFA

Sunt PFA cu data de 27 .feb.2015, iar investitiile pt punctul de lucru le-am facut la inceputul lunii februarie mai exact 6.febr.2015 .
Intrebarea pe care o am este daca pot trece in Reg.de incasari si plati bonurile fiscale, facturi etc. pana a deveni PFA sau dupa ce am devenit pfa ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:24, 19 Martie 2015
Nu puteti introduce documente fiscale decat cu data ulterioara infiintarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea intreprinderilor individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna seara! Am inregistrat la registrul comertului o II, cu obiectu de activitate vanzare cartele telefonice si accesorii pentru telecomunicatii, ... (vezi toată discuția)
D112 ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA 1. am angajati la un PFA incepand cu data de 1 august, cand ar trebui depusa D112? pana in 25 septembrie? si plata contributiilor aferente statului de plata ... (vezi toată discuția)