avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... medic familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

medic familie

buna ziua..mama mea este foarte bolnava iar acum la ultima investigatie medicala i sa descoperit si o hernie de disc... medicul de familie nu ne mai raspunde la telefon si cred ca refuza sa o mai ajute in vederea internari in spital si a eliberarea retetelor compensatorii.. ma puteti sftatui ce as putea sa fac ? de 2 zile incerc sa iau legatura cu el si nu se poate iar de la spital nu poate face internare fara trimitere de la medicul de familie....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:40, 20 Martie 2015
Schimbati-va medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)
Atestare boala inainte de 26 de ani alexandrubogdan1976 alexandrubogdan1976 Buna ziua, Sunt diagnosticat cu tulburare bipolara din 2009. Vreau sa scot un certificat de handicap. Cei de la Comisia de handicap mi-au spus ca boala ... (vezi toată discuția)
Reclamatie medic de familie raisa09 raisa09 buna ziua am fost la medicul de familie cu fetite de 2 ani pentru reteta de calciu care stiu ca este compensat la copii dar dr. m-a refuzat unde ma pot ... (vezi toată discuția)