avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua. Vreau sa aflu ce se intampla daca refuz sa semnez un act aditional prin care mi se micsoreaza salariul. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 20 Martie 2015
Nu vi se poate intampla nimic. Actul aditional nu-si va produce efectele pentru care se dorea incheiat.

Insa este posibil sa se exercite anumite presiuni asupra dvs de catre angajator , astfel incat acestea sa conduca la demisia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul de a semna actul aditional la ccm iriiri iriiri Am o problema cu un salriat care refuza sa semneze actul aditional ca CIM. In aceasta situatie ce masuri pot lua ca angajoator si ce efecte poate avea Va ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la contractul de munca Anniella Anniella Buna ziua.As dori sa stiu daca sunt obligata sa semnez un act aditional la contractul individual de munca daca nu sunt de acord cu ceea ce scrie in el si daca ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz functie conducere in cazul demiterii/restructurarii pe motive economice tipar tipar Buna ziua , Sunt director transporturi ( incadrarea in cartea de munca ) la o societate comerciala srl.Urmeaza sa fiu demis pe motive de situatie economica ... (vezi toată discuția)