avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asociat firma in ICC , poate sa faca achizitii ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asociat firma in ICC , poate sa faca achizitii ?

Buna ziua,

M-ar interesa daca un salariat aflat in ICC este in acelasi timp asociat in firma , poata sa faca mici achizitii in calitatea de asociat in perioada ICC , de exemplu facturi de cafea, telefon , laptop.
Identificarea cu aceste achizitii se face prin faptul ca pe facturi la "delegat" ar apare numele persoanei aflate in ICC.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:32, 20 Martie 2015
1. Pe perioada cat beneficiaza de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) poate sa-si pastreze calitatea de asociat la firma deoarece veniturile din dividende nu sunt asimilate veniturilor din salarii.

2. Poate aa desfasoare activitate in calitate de asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului saturniana14 saturniana14 Fiul meu doreste sa intre in concediu de crestere a copilului. Va rog sa-mi spuneti, daca este asociat , impreuna cu tatal si fratele (60% tatal, 20% si 20% ... (vezi toată discuția)
Cic theya_05 theya_05 un asociat al unui srl are dreptul la concediu de ingrijire copil ? si daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru administrator de firma Dorobat Nicoleta Carmen Dorobat Nicoleta Carmen Buna ziua, Am o intrebare care cred ca a mai fost pusa dar ma intereseaza din punct de vedere legal o opinie avizata in ceea ce priveste concediu pentru ... (vezi toată discuția)