avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare-cumparare

Buna ziua , am si eu o intrebare . Bunica mea vrea sa imi cumpere un apartament cu conditia sa am grija de ea pana moare , apoi sa imi revina in totalitate titlul de proprietar si sa fac ce vreau cu imobilul . Intrebarea mea este daca se poate face asta si cata valoare are acel act , ma gandesc sa nu cumva sa fie atacat in instanta de fratele lu mama sau copii lui dupa moartea bunicii .
Cel mai recent răspuns: titus_steel , utilizator 10:27, 21 Martie 2015
nu inteleg ce probleme as putea avea , ea vrea sa imi faca intr-un fel act de vanzare cumparare dar cu clauza
E normal sa nu intelegeti ce probleme ati putea avea, daca le-ati sti, n-ati mai posta aici.
Dar sa consultati un avocat si sa-l rugati sa va explice pe-ndelete ce probleme ati putea avea in viitor, intelegeti?
Indiferent ce v-as spune eu sau altcineva, tot v-ati indoi si e firesc, nu-mi/nu ne stiti competentele, nu-mi / nu ne stiti portofoliul....
Eu consider ca cei care posteaza aici problemele lor, o fac pt. a intelege cu ce se confrunta si pt. a afla despre cum vad altii rezolvarea acelor probleme.
In final, lamurit cat de cat si ajutat si de ceva navigare pe net, tot la un cabinet de avocatura/birou notarial/mediator/etc ajunge!
Sa va dau o pilda.
www.avocatnet.ro/content/for...

P.S. Daca doriti mai multe ,,amanunte", scrieti probleme ce pot sa apara la vanzarea-cumpararea cu clauze si dati search/cautare. Asta nu inseamna ca nu se mai incheie contracte de vanzare-cumparare cu tot felul de clauze, dar stiti cum e, multi cred ca lor nu li se poate intampla nimic si asa e, nu li se intampla tuturor pocinogul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2015
DlGoe, utilizator
am citit topicul acela , povestea mea este cu totul altfel .... am sa consult un avocat . Multumesc pentru indrumare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse - vanzare cumparare apartament ddaaa ddaaa Buna ziua, In calitate de vanzator, persoane fizica, am urmatoarele clauze in contractul propus de notar, clauze pe care eu nu le gasesc in regula si nu ... (vezi toată discuția)
Donatie, act de vanzare cumparare sau contract de intretinere? alexandrapopescu1989 alexandrapopescu1989 Bunica doreste sa treaca apartamentul proprietate personala pe numele meu, insa ar dori o clauza contractuala prin care sa ma oblig sa am grija de dumneaei. ... (vezi toată discuția)
Dobandire apartament Remes Remes Buna ziua, va scriu astazi solicitand o lamurire. Bunica sotiei mele are 2 fii, tatal sotiei(socrul meu) si inca un baiat stabilit in strainatate. Bunica ar ... (vezi toată discuția)