avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO

Ma numesc Anidorin si cer sfaturile dumneavoastra referitoare la inmatricularea masinii in Romania. Am achizitionat-o din Italia si inmatriculat-o in Bulgaria deoarece totul a fost realizabil intr-un timp mai scurt si totodata mai ieftin financiar vorbind.
Cum in momentul de fata ma aflu in Italia doresc sa o inmatriculeze mama mea pe numele ei. Detin procura notariala intre mine si vanzatorul bulgar dar ma repet, asi dori sa fie pe numele mamei. Totodata m-a lovesc de aceasta taxa care mi se pare putin exagerata si nelegala totodata.
Care ar fi pasii de urmat pentru a inmatricula aceasta masina in Romania evitand plata in anticip a taxei si recuperand-o ulterior printr-un proces?
Domiciliul fiind in Jud. Neamt.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2015
Admin, administrator
Nu o puteti inmatricula fara plata taxei.
Trebuie sa achitati taxa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Imatriculare auto rom3o rom3o buna seara am cumparat o masina de la tulcea imatricaulata fara taxa auto proprietarul castigand taxa in instanta, am fost in pipera sa intreb daca pot sa trec ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto in spatiul ue (bulgaria) giannysx giannysx [b] Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri inainte sa nu fie prea tarziu, ma numesc George, 24 de ani, din Bucuresti si de curand am gasit ... (vezi toată discuția)